Aan- en opbouw

Uw woongenot vergroten?

Wilt u uw huiskamer ruimer maken met een aanbouw of wilt u de zolder vergroten door het plaatsen van een dakopbouw? Bij een aan- of opbouw komt veel kijken. Het doel is natuurlijk om het woongenot te verbeteren. Een ander bijkomend voordeel is de waardestijging van uw woonhuis.

Afhankelijk van het type woning zijn er voldoende mogelijkheden om uw woning groter te maken. Een dakopbouw is mogelijk voor woonhuizen met een plat dak of schuin dak. Het plaatsen van een dakopbouw heeft wel meer tijd nodig dan het plaatsen van een dakkapel. Bij Bouw- en Timmerspecialist Baarn bent u daarvoor uiteraard aan het juiste adres.

Een aanbouw geeft extra leefruimte in uw woonkamer of keuken. De gevel kan worden ingevuld met bijvoorbeeld een schuifpui of openslaande deuren. Een serre plaatsen behoort ook tot de mogelijkheden van Bouw- en Timmerspecialist Baarn. Zo kunt u optimaal van het zonlicht genieten. Samen zullen wij uw wensen doorspreken en een bouwplan opstellen. Indien nodig zal er een bouwvergunning aangevraagd moeten worden. Tijdens dit proces zullen wij u uiteraard ook begeleiden wanneer gewenst. Door onze samenwerking met specialisten op het gebied van bouwprocessen en loodgieterwerkzaamheden garanderen wij u een perfect resultaat. Indien nodig wordt tijdens de verbouwing een constructiebureau ingeschakeld.

Bouw- en Timmerspecialist Baarn voor duidelijkheid

Tijdens het hele project communiceert u met 1 persoon. Dit is uw contactpersoon voor al uw vragen en opmerkingen tijdens de verbouwperiode. Op deze manier kunnen wij garanderen dat het resultaat precies is wat u in gedachten heeft en de aan- en of opbouw naar wens verloopt. Voor het te realiseren bouwproject wordt een prijsafspraak gemaakt, afhankelijk van uw wensen en ideeën. De gemaakte afspraken omrent de aan- en opbouw leggen wij schriftelijk vast, zodat er voor u en Bouw- en Timmerspecialist Baarn duidelijkheid en zekerheid is.

Bouw- en Timmerspecialist Baarn voor zekerheid

Bouw- en Timmerspecialist Baarn heeft ook diverse verzekeringen afgesloten. Deze verzekeringen bieden dekking bij schade die tijdens de aan- en opbouw onverhoopt kunnen ontstaan.