Verbouwen

Badkamer of keuken aan vernieuwing toe?

Door middel van een verbouwing kunt u extra ruimte en comfort creeëren. Een verbouwing is vaak dé oplossing om weer helemaal tevreden te zijn over uw woonhuis. Uw verbouwplannen hebben al aardig vorm gekregen en nu is het tijd om er een specialist bij te zoeken. U wilt kwaliteit en zekerheid voor een betaalbare prijs.

Bouw- en Timmerspecialist Baarn is allround

en dat houdt in dat u aan het juiste adres bent voor bijvoorbeeld een verbouwing aan uw badkamer of toilet. Bent u toe aan een nieuwe keuken of een grotere garage? Ook dan kunt u met uw verbouwwensen bij ons terecht. Naast verbouwingen kunt u natuurlijk ook toe zijn aan een renovering van uw woonhuis. Bouw- en Timmerspecialist Baarn is ook op dit gebied van alle markten thuis. U kunt dan denken aan de renovering van een kozijn of het herstellen van een muur.

Wij komen bij u langs om de wensen te inventariseren. Wij zullen u dan alle mogelijkheden voorleggen en wij zullen u adviseren bij onder andere uw materiaalkeuze. In samenspraak met u zal er nagedacht worden over de planning voor de verbouwing en de eventuele opleverdatum. Zo zal uw dagelijkse huishouden zo min mogelijk hinder ondervinden van de verbouwing Na het adviesgesprek kan er een vrijblijvende offerte op maat worden gemaakt. Voordat Bouw- en Timmerspecialist Baarn kan starten met de verbouwing dient er ook gekeken te worden naar eventuele vergunningen die nodig zijn. Deze dienen voorafgaand aan de start van de verbouwing binnen te zijn.

Aanvraag vergunning

Heeft u hulp nodig bij het aanvragen van een vergunning, dan staat Bouw- en Timmerspecialist Baarn uiteraard voor u klaar.